top of page

Muziekhandel

Onze muziekhandel is gespecialiseerd in de verkoop en service van snaarinstrumenten: mandoline, gitaar, mandola, ukulele, viool en harp. Daarnaast verkopen wij ook blaasinstrumenten, zoals dwarsfluit, blokfluit en trompet. Verder kunt u bij ons terecht voor keyboard, orgel en piano.

Persoonlijk advies

Deskundig persoonlijk advies staat bij ons centraal. Samen met u wordt gezocht naar het meest passende instrument.  Bij dat advies wordt gekeken naar uw leeftijd, geschiktheid van het instrument, uw persoonlijke voorkeur voor wat betreft de uitvoering en natuurlijk de gewenste prijsklasse.

Service

Om aan een muziekinstrument plezier te beleven is het belangrijk dat het instrument goed is afgesteld en dat het vakkundig wordt onderhouden.

Bij de levering van een nieuw instrument zorgen wij er voor dat het piekfijn in orde is. Op alle geleverde instrumenten geldt de gebruikelijke fabrieksgarantie. Maar daarnaast bieden wij extra service in de vorm van het afstellen van instrumenten, het opzetten van snaren, het plegen van onderhoud en de reparatie van defecte instrumenten. Ook taxatie van gebruikte instrumenten wordt door ons verricht.

bottom of page